COM AJUDO EL MEU FILL I FILLA A DECIDIR ELS ESTUDIS?

Benvolgudes famílies,

Properament  començarà la preinscripció als ensenyaments postobligatoris per al proper curs 2022-2023. Molts dels vostres fills i filles  estaran  decidint quin serà el seu itinerari formatiu.

Amb la voluntat de poder facilitar-vos eines per tal que pugueu acompanyar als vostres fills i filles en el moment de presa de decisions des de l’Ajuntament, i gràcies a la col·laboració de la Diputació de  Barcelona, s’han organitzat les següents activitats:

1.- Xerrada: Com ajudo al meu fill i filla a decidir?

Data: 24/3/22

Hora: de 18 a 19,15h 

Format: Virtual

A la sessió es reflexionarà sobre el moment vital en què es troben el joves i les emocions que estan presents (neguits,dubtes,pors,il.lusions, incertesa) i es compartiran recursos per acompanyar-los en el procés de tria entre les diferents alternatives educatives.

Us animem a participar en la sessió i a fer difusió de l’activitat entre tots els vostres contactes que puguin estar interessats.

2.- Xerrada : Quins itineraris educatius hi ha desprès de l’ESO? (acrediti o no)

Data: 28 de març 2022

Horari: de 17.30 a 19.30h 

Format: Presencial

Lloc: I. Margarida Xirgu . C/ Travessera de Collblanc, 56. L’Hospitalet

Si voleu conèixer quins són tots els itineraris educatius existents desprès de l’ESO i quins són tots els aspectes a valorar en aquesta decisió us animem a participar en la sessió i a fer difusió de l’activitat entre  els vostres contactes que puguin estar interessats.

Us enviem els cartells amb tota la informació i l’enllaç per a la vostra inscripció.

enllaç per a la inscripció: https://forms.office.com/r/LfwfQLSAk9

Les transicions educatives són un moment de canvi ple de neguits però també ple de futur i noves oportunitats.

Us hi esperem!

març 14, 2022