DEBAT EDUCATIU AMB FAMÍLIES

Benvolgudes famílies,

Des del  Programa d’Acompanyament Educatiu a les Famílies municipal (PAEF), amb col·laboració amb les AMPA/AFA dels centres educatius públics de primària i secundària del Dt 3 us proposem la següent sessió virtual per a les famílies que teniu fills i filles a 1er de l’ESO aquest curs:

  “La transició de Primària a Secundària” 

Oferim un espai de reflexió a les famílies dels centres per compartir eines per  afavorir emocionalment  el pas de Primària a Secundària  des de l’entorn familiar afegint les circumstàncies excepcionals COVID-19 

3 de novembre a les  17,30h 

Donada la situació que vivim de pandèmia  ho farem via on line.  

Per tal de poder fer la connexió amb les persones interessades, necessitem que ens digueu el vostres nom i cognoms, telèfon i correu electrònic, que hauríeu d’enviar:

  • o al telèfon: 934026219

Rebudes les vostres dades, us enviarem un correu amb l’enllaç i una guia en pdf amb els passos per a facilitar la connexió des del Programa d’Acompanyament Educatiu a les Famílies municipal (PAEFF:  paef.educacio@l-h.cat

Us animem a participar i gaudir de l’activitat que no us deixarà indiferents.

octubre 28, 2020