Escola de Famílies

Benvolgudes famílies,

L’Escola de Famílies de l’Institut Santa Eulàlia es proposa iniciar l’activitat que està oferint des de ja fa quatre cursos però en aquesta ocasió serà via online.

La primera trobada d’aquest curs 2020-21 es farà dimarts 27 d’octubre a les 18:00h. , amb el tema: Creences sanes i creences tòxiques: com ajudar els nostres fills i filles a desenvolupar creences que els ajudin a viure sana i alegrement. Quines creences els facilita el fet de viure la situació de pandèmia que ara patim? Quines creences poden desenvolupar estats d’ansietat o de desànim? 

Per tal de poder fer la connexió amb les persones interessades, necessitem que ens digueu el vostre telèfon i el vostre correu electrònic, que hauríeu d’enviar a:

buzonamasantaeulalia@gmail.com

Rebudes les vostres dades, rebreu un correu amb l’enllaç des del Programa d’Acompanyament Educatiu a les Famílies municipal (PAEFF: paef.educació@l-h.cat) per fer la connexió i una guia amb els passos per a facilitar-la. 

Us animem a participar-hi.

octubre 23, 2020